10 Ekim 2012 Çarşamba

Bugün kendimi yargılama vaktim..
Çocuksu yanlışlarım olur arada..
Kuşun kanadında yaşayan ruhum hastalanır ve bir gidersem, gidişim hep son kez olur..Bensizliktir verdiğim ceza..Seher yeliyle yare selam bırakıp Diyarlara uğurlarım kendimi..İçime akan Türkülerde kalır gözümün tertemiz yaşı..
Hüzünlerimi, hazanlarımı kuytularımda biriktirmeye devam ederim..
Hesapsız çıkarsızım işte..Zekiyim ve bir o kadar da saf ve temiz..Bu zekayı alırken eksik bıraktığı temiz ve duygulu yanımı, beni uyarmak için de bazen tamamlamış "Yukardaki"..Sen bunu "gör" demiş hep bana.."Gör ve bir kez daha eksik bıraktığım o saflığını tamamla"..Tanrının sevdiği kulu olduğumu biliyorum.
Arada bir ayazlara tutulurum..Arada bir yağmurlar yağar üstüme...Olsun arada bir hüzün hayatımda..beni üşütsün..ıslatsın..ve daha keskin olarak aynı hataları yapmaya devam edeyim.Sarı sıcak yapraklarımı döktüm yine, burada, bu mevsimde..Eylül’ dü...Bak oda bitti ,,Yine biraz mola verdim demek ki..Baharda yine yapraklarım çiçeklenir benim..Yine çocuk çığlığımla nihavent makamında şarkılar söylerim..Yine hayat seni seviyorum diye dans ederim..Çünki benim doğru bildiğim budur.Benim yolum doğrudur.Arada - bir reklam- gibi geçirir beni Tanrı birilerinin karşısına..bak benim böyle bir kulum da var diye.. kıymet bilenlerin hayatında ömürlüktür kalışlarım..
..Bir reklam izlediniz..